Aava & Bang Oy

100%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Aava & Bang syntyi vuonna 2003 ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan – myynnin ja markkinoinnin strategisen kumppanin, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisesta toteutuksesta. Yhdistämme työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen yritysten kasvumarkkinoinnin moottoriksi, motivoituneeksi tavoitteelliseksi toiminnaksi ja mitattavaksi kestäväksi kasvuksi. Olemme mukana rakentamassa tulevaisuuden markkinoinnin osaamista erilaisten kasvuohjelmien ja hankkeiden kautta sekä autamme kehittämään yritystä niin sisäisten kuin ulkoistenkin toimenpiteiden kautta. Tiimiimme kuuluu noin 50 markkinoinnin, viestinnän, johtamisen, rekrytoinnin ja valmennuksen ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä ja Tampereella.

Henkilöstö

51

Toimiala

Markkinointi & mainonta

Pääkonttori

Jyväskylä

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

100 % Aava & Bangin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Täällä ihmiset välittävät toisistaan.

100%

Johdon toimintatapa on rehellinen ja eettinen.

100%

Olen ylpeä kertoessani muille työskenteleväni täällä.

100%

Johto kohtelee minua yksilönä, ei vaan työntekijänä.

100%

Voin luottaa ihmisten yhteistyöhalukkuuteen.

Työntekijöiden kommentteja

"Meillä on töissä ihmisiä, jotka ottavat jokainen vastuun omasta työstään ja siitä, että jokaisella on hyvä olla töissä. Vaikka meillä on paljon hienoja etuja kuten mahdollisuus käyttää työaikaa liikuntaan, lähteä koko organisaation voimin juhlistamaan onnistunutta tilikautta Espanjaan ja hyödyntää matalan kynnyksen työpsykologia veloituksetta, niin erityisen hienon Aava & Bangista tekevät ihmiset ja arjen pienet teot, jotka saavat peruspuurtamisen tuntumaan luksukselta. Ja vaikka ei aina ihan luksukselta, niin niistä vaikeistakin asioista ja hetkistä tulee tässä porukassa siedettäviä. Ja se on hienoa se."

"Bangilaisten yhteishenki on jotain aivan poikkeuksellista. Meillä todella välitetään kollegoista, asiakkaista ja asiakkaan asiakkaista. Myös muualle siirtyneitä työystäviä muistetaan lämmöllä ja pidetään usein yhteyttä. Rakastavan kupliva ilmapiiri ei synny tietenkään itsestään, vaan sitä rakennetaan koko ajan yhdessä. Mutta erityistä on ennen kaikkea Bangin yrittäjien ja johtoryhmän tahto ja usko paremman työelämän luomiseen. Sieltä se kaikki rakentuu! <3"

Aava & Bang:in elämää!