SAKA Finland Oy

89%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Vuonna 2015 perustettu Saka Finland on Suomen voimakkaimmin kasvava autokauppa. Haluamme tehdä asiat uudella tavalla ja uudistaa suomalaista autokauppaa intohimolla, asiantuntevasti ja nöyrällä palveluasenteella. Myymme vuosittain yli 35 000 autoa. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja luotettavasti verkossa ja 25 autoliikkeessämme ympäri Suomen. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 571,9 miljoonaa euroa. Saka on Suomen nopeimmin kasvava käytettyjen autojen ja niihin integroitujen palvelujen myyntiorganisaatio. Meillä on 26 myymälää Suomessa, joissa työskentelee suurin osa työntekijöistämme automyynnin tehtävissä sekä automyynnin assistentteina ja siirtokuljettajina. Hallinnossa ja tukitoiminnoissa työskentelee laaja kattaus eri alojen ammattilaisia. Teemme autokauppaa hybridisti - meillä on vahva online preesens sekä laaja myymäläverkosto.

Henkilöstö

511

Toimiala

Vähittäiskauppa

Pääkonttori

Oulu

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

89 % SAKA Finland Oy:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

95 %

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

94 %

Johto on pätevä johtamaan organisaation (liike)toimintaa.

94 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

94 %

Tänne on mieluisaa tulla töihin.

93%

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Työkaverit ovat tsemppaavia ja kaikkia rohkaistaan ja pyritään auttamaan tuloksien saamiseksi ja työyhteisössäni työkaverit ymmärtävät jos selitän myös huonoista tai kehitettävistä asioista. Meillä on yhteinen päämäärä, jota kohti pyrimme."

"Loistava yhteishenki, riittävästi yhteisiä virkistymisiltoja, selkeästi yritys panostaa ajallisesti ja rahallisesti työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen."

SAKAn elämää!