Newsec

90%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Newsec on tunnetuin kiinteistöalan asiantuntijayritys, jolla toimintaa seitsemällä markkina-alueella Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa toimipisteitä on 13. Newsec on arvojohdettu yritys, arvoista tärkein on Passion for Colleagues and Clients. Visuaalinen identiteettimme kirkastettiin vuonna 2022. Uusi brändi toi mukanaan uuden ajatusmallin – Transforming real estate, and beyond, joka kertoo vahvasta tahdostamme vastata digitaalisiin muutoksiin, pitää huolta vastuullisesta toiminnasta sekä kehittää kiinteistöalaa niin omaksi kuin koko alan hyväksi. Ajatusmalli ja ilme kuvaavat dynaamista ja eteenpäin katsovaa alan johtavaa yritystä. Newsecillä on laaja palveluvalikoima ja erittäin vahva brändimielikuva. Yrityskuvallisia vahvuuksiamme ovat asiantuntemus, luotettavuus ja hyvä maine. Hyvä yhteishenki ja arvot näkyvät arjessa ja juhlassa.

Henkilöstö

684

Toimiala

Kiinteistöpalvelut

Pääkonttori

Ruotsi

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

90 % Newsecin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

98%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

98%

Täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta.

96%

Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua.

94%

Täällä voin olla oma itseni.

91%

Täällä ihmiset välittävät toisistaan.

Työntekijöiden kommentteja

"Newsecillä on todella hyvä yhteishenki ja yleinen fiilis. Koen todellakin olevani tärkeä osa isompaa kokonaisuutta. Voin olla täysin oma itseni ja minua arvostetaan."

"Mielestäni kulttuuri Newsecillä (Advisory) on todella poikkeuksellinen verrattuna moneen aiempaan työpaikkaani. Täällä todella panostetaan siihen, että palkataan ihmisiä, jotka jakavat saman arvomaailman, jotta hyvä kulttuuri säilyy. Työntekijöitä kannustetaan ja heidän kouluttamiseen panostetaan. Tiimikaverit nostavat muita ja en koe, että täällä tavoitellaan omaa etua. Johtoryhmän jäsenet ovat helposti lähestyttäviä ja turhaa jäykkää hierarkiaa ei ole."

Newsec elämää!