LummeCo Oy

100%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

LummeCo on suomalaisten 21-24 vuotiaiden yrittäjien perustama maalausliike, jolla on hallussaan alansa paras asiakastyytyväisyys - NPS 87. LummeCon perustamisajatuksena lähti halusta kitkeä rakennusalan kiistaton epäkohta: asiakaspalvelun heikkous ja epärehellisyys alan yritysten toiminnassa. LummeCo haluaa panostaa siihen, että se saa parhaat tekijät töihin. Ydinfilosofia on ollut se, että tyytyväiset ja parhaat tekijät pystyvät tuottamaan parasta laatua ja asiakaspalvelua asiakkaille. Kun toiminta on jokaisella LummeCon arvojen - Suoraselkäisyys, Arvostus ja Asenne - mukaista, myös työyhteisössä on kaikilla kivaa. Arvojen ilmenemisestä esimerkkejä löydät nettisivuiltamme. LummeCon henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä selittää kiteytettynä kolmen osa-alueen liittouma: 1. Ammattimaisimmat prosessit 2. Ohjelmisto-alalta tuttu ketterä kehittäminen sekä 3. Empaattinen johtamis- ja kohtaamiskulttuuri <3. Jos yksikin sakkaa, kaikki kaatuu. Jos kaikki toimivat, yritys voi kukoistaa.

Henkilöstö

65

Toimiala

Tuotantoteollisuus, maalausliike

Pääkonttori

Tampere

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

100 % LummeCon työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

100%

Johto tavoittelee työntekijöiden ehdotuksia ja ideoita sekä antaa niistä palautetta.

100%

Olen ylpeä siitä, mitä saamme aikaan.

100%

Johto on helposti lähestyttävissä ja heille on helppo puhua.

100%

Täällä ihmiset ovat valmiita ponnistuksiin, jotta työt tulevat tehdyksi.

Työntekijöiden kommentteja

"Täällä on äärimmäisen mukava työskennellä. Työpaikalla korostuu yhdessätekemisen kulttuuri ja kaikkia arvostetaan asemasta ja työtehtävästä riippumatta. Johtoryhmä on lähellä työntekijöitä ja töiden onnistuminen on saatu luotua jokaisen omaksi henkilökohtaiseksi haluksi."

"Jokaisesta pidetään huolta ja johto haluaa oikeasti, että me maalarit ja myyjät voimme hyvin. Arvostus näkyy ja ongelmat/omat kysymykset ja tarpeet hoidetaan hyvin nopeasti."

Elämää LummeColla!