Caruna

86%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Huolehdimme sähkönjakelusta sekä ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säänkestävää sähköverkkoa noin 720 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Valvomme verkon toimintaa ympäri vuorokauden, jotta voimme tarjota asiakkaillemme toimivan ja turvallisen sähkönjakelun, vaivattoman asiakaspalvelun ja kohtuullisen hinnoittelun. Säänkestävä, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Meillä työskentelee noin 260 henkilöä, ja työllistämme hankkeissamme välillisesti useita satoja henkilöitä eri puolilla Suomea. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki veromme Suomeen. Työmme kotimaisuusaste on 100 prosenttia.

Henkilöstö

254

Toimiala

Tuotantoteollisuus, energian jakelu

Pääkonttori

Espoo

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

86 % Carunan työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

98%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

96%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

94%

Täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta.

93%

Työpanokseni on tärkeä.

92%

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Carunasta erittäin hyvän työpaikan tekee täällä työskentelevät ihmiset, ja heidän välillään vallitseva hyvä henki ja ilmapiiri. Ihmiset ovat ystävällisiä ja vastaanottavaisia, ja tuntuu että apua saa aina kun pyytää - ihan keneltä vaan."

"Carunan johto on erityisen helpostilähestyttävää ja ystävällistä porukkaa. Koen, että Carunalla on varsin matala hierarkia, joka näyttäytyy edukseen työpaikalla viihtymisessä. Täällä arvostetaan erilaisia ihmisiä ja erilaisia työskentelytapoja. Joillekin sopii paremmin etätyöskentely ja heidän tarpeitaan on kuunneltu ja etätyöskentelymahdollisuus säilytetty."

Elämää Carunalla!