Fonecta Oy

73%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Fonectan tehtävä on aina ollut auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa - sanalla sanoen siis menestymään. Meillä on asiakkaina yli 30 000 suomalaista yritystä sadoilta eri toimialoilta. Tunnemme yritykset ja niiden tarpeet kokoon, toimialaan tai paikkakuntaan katsomatta. Olemme etulinjassa auttamassa suomalaisia yrityksiä menestymään ja ratkomassa heidän yksilöllisiä, moninaisia digitaalisen markkinoinnin haasteitaan. Meitä tavataan tituleerata Suomen suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin taloksi. Sellaiseksi ei muututa yhdessä yössä – eikä varsinkaan yksin. Tästä syystä olemme valinneet kumppaneiksi maailman johtavia kohdennetun markkinoinnin alustoja, kuten LinkedIn, Facebook, Google, Mono ja Yext. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökuvioita niin meiltä Suomesta kuin maailmaltakin.

Henkilöstö

226

Toimiala

Markkinointi ja mainonta

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

73 % Fonectan työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

99 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

93 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta iästä.

91 %

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.

90 %

Pystyn järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

89 %

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Hyvin itsenäistä ja asiantuntijalähtöistä työtä, jossa tapahtuu hyvin vähän minkäänlaista kyttäämistä. Haitallinen mikromanageeraaminen puuttuu aivan kokonaan. Työntekijöistä välitetään ja huolehditaan, esimerkiksi liiallista työtaakkaa yritetään keventää yhdessä tiiminä ja esihenkilö reagoi ongelmiin melkein heti. Meillä on aivan erinomaiset lähiesihenkilöt aivan tiimistä riippumatta."

"Aina on ollut kiva tulla töihin/toimistolle. Ihmiset hymyilevät, ovat mukavia, jutellaan ja hengaillaan yhdessä. Lounaalle ei koskaan tarvitse lähteä yksin vaan aina lähdetään porukalla. Fonectalla saa myös kehittyä ja sitä kannustetaan vahvasti ja tuetaan."

Elämää Fonectalla! 🤩