Live-säätiö sr

75%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 800 asiantuntijaa. Inhimillisyyden asiantuntijoidemme joukossa on mm. opettajia, ohjaajia, työhönvalmentajia, sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia kuten sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutteja, sekä lisäksi tukipalveluiden ammattilaisia. Säätiön toiminnan vuosittaiset tuotot ovat 52,3 MEUR. Kokonaisopiskelijamäärämme on 1800. Työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluiden asiakasmäärämme on 5300. Meitä kaikkia yhdistää halu tuottaa yhteiskunnallista hyvää. Yleishyödyllisenä säätiönä toimintamme painottuu yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen ja hyvän elämän edellytyksien rakentamiseen täältä töihin -strategiamme mukaisesti.

Henkilöstö

832

Toimiala

Opetus ja koulutus

Pääkonttori

Espoo

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

75 % Live-säätiön työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

93%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

91%

Työpanokseni on tärkeä.

90%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

87%

Tavat, joilla vaikutamme yhteiskuntaan ovat mielestäni hyviä.

87%

Täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta.

Työntekijöiden kommentteja

"Tässä maailmanajassa on mahtavaa olla töissä paikassa, joka edustaa ja edistää pehmeitä arvoja yhteiskunnassamme. Emme pelkää seistä heikompien puolella ja tukea heitä matkalla kohti hyvää elämää. Loistava, ammattitaitoinen ja välittävä tiimi."

"Erityisen ihanat opiskelijat ja mahtava henkilökunta. Selkeä hyvin strukturoitu päivätyö. Ihanaa, että työpäivän aikana syöminen onnistuu niin helposti (ei tarvitse raahata eväitä tai lähteä muualle ja on ihan hyvä ruoka). Uusi koulurakennus, ei sisäilmaongelmia. Työ on joustanut hyvin henkilökohtaisten menojen suhteen."

Elämää Live-säätiöllä!