Valokuitunen Oy

86%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Olemme vauhdikkaasti kasvava suomalainen yritys, ja teemme kunnianhimoista työtä suomalaisten kotien parempien verkkoyhteyksien eteen. Rakennamme valokuituverkkoja valtakunnallisesti, verkkomme piirissä on jo yli 100 000 kotitaloutta. Meillä työskentelee noin 100 ihmistä, koko henkilöstömäärä kumppaneidemme kautta on yhteensä yli 300. Arvomme ohjaavat työskentelyämme ja tulevat esille kaikissa kohtaamisissa niin asiakkaiden kuin sidosryhmien kanssa; teemme töitä luotettavasti, kunnianhimoisesti, rohkeasti, iloisesti ja vastuullisesti. Meillä jokainen työntekijä pääsee kehittymään ja kasvamaan omassa tehtävässään ja jos intoa riittää, siitä ylikin. Kasvamme vauhdikkaasti, joten meillä jokainen pääsee osaksi aitoa kasvutarinaa –sekä meidän että omaansa. Meillä viihdytään, yhteishenki on vahva ja tukea on aina saatavilla!

Henkilöstö

98

Toimiala

Televiestintäpalvelut

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

86 % Valokuitusen työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

99%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

97%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta iästä.

96%

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.

94%

Tavat, joilla vaikutamme yhteiskuntaan ovat minusta hyviä.

94%

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Mahdollisuus vaikuttaa toimintatapoihin ja saada äänensä kuuluviin erittäin helposti. Kynnys ottaa yhteyttä johtoon on matala riippumatta siitä, missä työtehtävässä on."

"Pienistä arjen asioista koostuu mukava ja viihtyisä työpaikka, esimerkiksi aina voi kysyä apua keneltä vaan ja kaikki ovat yleensä valmiina auttamaan. Ystävällinen ilmapiiri on henkilökohtaisesti minulle tärkeintä. Työskentely on aina mielekkäämpää, kun työkaverit on kivoja ja sitä kautta työpaikalla on kiva käydä."

Elämää Valokuitusella!