Ecolor Oy

91%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Ecolor toimii palvelujen alihankkijana kuvausliikkeille. Tarjoamme hiilinegatiivisia tulostuspalveluita, kuvanviimeistelyn sekä asiakaspalvelun kuvaajille, kuvausliikkeille ja kuluttajille Suomessa. Meillä työskentelee osaajia kuvatuotannon, kuvanviimeistelyn ja asiakaspalvelun lisäksi pakkaamossa, markkinoinnissa ja hallinnollisissa tehtävissä. Palveluketjumme ansiosta kuvaajat voivat keskittyä olennaiseen, eli kuvaamaan mm. kouluja, päiväkoteja ja urheiluseuroja. Viimeistelemme vuosittain neljä miljoonaa valokuvaa. Tarkistamme kuvaustapahtumien tiedot ja varmistamme kuvatuille oikeat kuvat. Myymme valokuvat ja valokuvatuotteet ylläpitämässämme verkkokaupassa, valmistamme tuotteet ja toimitamme ne kuluttajille. Kehitämme myös uusia valokuvatuotteita. Ecolorissa työskentelee reilut kolmekymmentä henkilöä vakituisesti. Lisäksi palkkaamme syksyisin kymmeniä kausityöntekijöitä. Meille on tärkeää, että meillä voidaan ja viihdytään hyvin. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, useita henkilöstöetuja ja mahdollisuuksia kehittyä uralla.

Henkilöstö

77

Toimiala

Tuotantoteollisuus

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

91 % Ecolor Oy:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Minulle annetaan riittävät resurssit ja välineet työni tekemiseen.

100%

Minulla on riittävät valtuudet tehdäkseni työni onnistuneesti.

98%

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

98%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

97%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

Työntekijöiden kommentteja

"Työpaikan ilmapiiri on hyvä ja esihenkilöiltä saa aina apua ja palautetta jos sitä kaipaa. On myös mukavaa, että hyvää palautetta annetaan usein, eikä vain silloin kun on jotain parannettavaa. Tuntuu myös että kaikkien työpanosta arvostetaan."

"Ilmapiiri on aito: meillä on mahtavia persoonia ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. On huippua, että koirat ovat myös tervetulleita työpaikallemme - se tuo monen päivään lisää iloa!"

Elämää Ecolorilla!