Dagmar Oy

87%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Dagmar on toiminut jo vuodesta 1973. Tänä päivänä olemme Suomen suurin markkinointitoimisto. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Dagmariin kuuluu luoviin sisältöihin keskittynyt Dagmar Stories ja Dagmar Drive, joka konsultoi markkinoinnin johtamista analytiikan, tutkimusten ja teknologian voimin. Dagmar Media suunnittelee tehokkaita kanavastrategioita ja kohtaamisia asiakaspolun kaikkiin vaiheisiin. Dagmar omistaa myös RADLY Oy:n, joka auttaa btob-yrityksiä digitalisaation kehityksessä. Itsenäisenä toimijana olemme valinneet kaikessa läpinäkyvän linjan: asiakkaamme tietävät aina mistä maksavat. Mittakaavamme laajenee luotettavasti myös globaaliksi. Kumppaninamme on maailman suurimpiin markkinointialan toimijoihin ryhmittymiin kuuluva Publicis Media.

Henkilöstö

243

Toimiala

Markkinointi ja mainonta

Pääkonttori

Pääkonttori: Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

87 % Dagmarin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

99 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

99%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

97%

Pystyn järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

95 %

Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua.

93 %

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Ilmapiiri on paras työelämässäni kokemani, olemme yhtä, tuntuu että henki parani ja yhteni, kun pääsimme aloittamaan yhdessä uusissa tiloissa. Täällä saa aidosti olla se kuka on, luottoa ja tukea on. Olen hyvin kiitollinen saadessani työskennellä juuri Dagussa!"

"Arvostus toisia ihmisiä kohtaan, avoimuus ja mahdollisuus osallistua moniin asioihin "rajojen yli". Myös kehityshalukkuus ja yhteiset ideointihetket ovat iso plussa."

Dagmarin elämää!