Genero Oy

83%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Genero is a full-service Nordic growth marketing powerhouse where hard work meets strong values. Genero was founded in 2009. We’re one of the few agencies that combine growth hacking with tech & design and full in-house content production. This means our clients pay less and get better results. We believe cross-functional collaboration is critical for succeeding in today’s hypercompetitive marketing landscape. We have nearly 120 top talents in Finland and Sweden helping our clients to solve whatever challenges are limiting their growth. We’re proud that the average client relationship is 3.5 years and we do things with all our hearts.

Henkilöstö

105

Toimiala

Asiantuntijapalvelut - Markkinointi & mainonta

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

83 % Generon työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

99 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

97 %

Pystyn järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

95%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

94%

Johto ymmärtää, että työssä voi tapahtua inhimillisiä virheitä.

92 %

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Missään muualla ei ole ollut näin vapaata. Voit päättää missä ja milloin teet töitä. Kukaan ei vahdi, vaan luotetaan että työt tulee tehtyä. Työnantajan joustavuus helpottaa merkittävästi vapaa-ajan ja työelämän yhdistämistä. Ihmisiä kuunnellaan titteleistä huolimatta ja hyvät ehdotukset pääsevät eteenpäin. Johto on hyvin inhimillinen ja jalat maassa -porukkaa, uskaltavat nauraa itselleen ja näin ollen ovat lähellä työntekijöitä.!"

"Vapaus vaikuttaa oman työn tekemisen aikaan ja paikkaan. Omasta työstä otetaan vastuuta, mutta työnantaja antaa vapautta ja tukea, luottaa työntekijöihin. Työyhteisö on kannustava ja ymmärtävä, ihmisten ei oleteta työskentelevän oman hyvinvointinsa kustannuksella."

Elämää Generolla!